MUSHI Wedding Photography Space από την CUN – aasarchitecture

0
MUSHI Wedding Photography Space από την CUN – aasarchitecture

Πριν εφευρεθεί η κάμερα, οι ζωγράφοι έπαιζαν το ρόλο του φωτογράφου, ο οποίος χρησιμοποίησε τα πινέλα τους για να απαθανατίσει την υφή των αντικειμένων, το φως και τη σκιά, και τη στιγμή που οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν… Ανάμεσά τους, ο Marc Chagall, ένας Ρωσο-γαλλοεβραίος καλλιτέχνης διεθνούς φήμης χρησιμοποίησε το πινέλο του για να δημιουργήσει έναν όμορφο και ονειρικό κόσμο, στον οποίο θα υπάρχει πάντα η γυναίκα και η πατρίδα του.

Σε αυτό το έργο, ο Cun FF παίρνει τους πίνακες του Marc Chagall ως ενδείξεις, ξεδιπλώνοντας μια πολυδιάστατη εμπειρία εξερεύνησης του χώρου της μάρκας. Μέσω των δραματικών χρωμάτων, της αναδιαμορφωμένης τρισδιάστατης σύνθεσης του χώρου και της λειτουργικής διαίρεσης πολλαπλών επιχειρηματικών μοντέλων, ο σχεδιασμός έχει επιτύχει τη μέγιστη σύνδεση και επικοινωνία μεταξύ τέχνης και εμπορίου.

Ο Πικάσο είπε κάποτε: «Όταν ο Ματίς πεθάνει, ο Σαγκάλ θα είναι ο μόνος ζωγράφος που θα καταλαβαίνει τι είναι πραγματικά το χρώμα». Στα έργα τέχνης του Chagall όπως Lovers with the Blue Donkey, The Purple Rooster και Lovers in the Sky of Nice, η σύζυγός του Bella περιβάλλεται πάντα από αποχρώσεις του μπλε, γι' αυτό κάποιοι λένε ότι το θαύμα του μπλε φιγουράρει στη μακρά ιστορία αγάπης του Chagall. με τη γυναίκα του Μπέλα.

Όταν σχεδίαζε το MUSHI Wedding Photography Art Space, ο Cun FF περίμενε ότι αυτός ο χώρος θα έπρεπε να περιλαμβάνει τη γλυκύτητα και τον ρομαντισμό των ζευγαριών. Ως εκ τούτου, το αθώο και ονειρικό μπλε υιοθετήθηκε ως βασικός τόνος του χώρου. Ως χρώμα VI της MUSHI Photography, το μπλε εφαρμόζεται σε διαφορετικά υλικά.

Για να αποκτήσετε το ιδανικό μπλε χρώμα σε διαφορετικά υλικά, η διαδικασία ταιριάσματος χρωμάτων πέρασε από πολλές ανατροπές. Αφού άλλαξε περισσότερα από 20 δείγματα και όταν ο σχεδιαστής ήταν έτοιμος να τα παρατήσει, εμφανίστηκε το ιδανικότερο χρώμα. Η μπλε σφαιρική εγκατάσταση, το μπλε υποβραχιόνιο σκάλας και ο μπλε γυάλινος τοίχος… όλα τα μπλε χρώματα είναι σαν το μπλε του Marc Chagall γεμάτο ασυγκράτητη και απείρως ρέουσα αγάπη.

Τρισδιάστατο
Ακριβώς όπως ο Marc Chagall απορρόφησε τη μοναδική χωρική έννοια του κυβισμού με επικεφαλής τον Πικάσο και τη μεταμόρφωσε στη δική του μοναδική καλλιτεχνική γλώσσα, ο χώρος χρησιμοποίησε τολμηρά χρώματα και τρισδιάστατη γεωμετρία για να σχηματίσει μια μοναδική γλώσσα ζωγραφικής, που εκφράζει υπέροχα ιδανικά και εικόνες. Εκμεταλλευόμενος το αρχικό ύψος του ορόφου, ο σχεδιαστής μεταμόρφωσε ολόκληρο τον χώρο ανάπαυσης σε έναν τρισδιάστατο χώρο, ο οποίος διαθλόταν μέσω καθρεφτών, δημιουργώντας μια διαφανή αίσθηση του χώρου.

Freeze-Frame
Ελπίζοντας να διατηρήσει τη στιγμή, ο Rabih τους ζήτησε να βγάλουν φωτογραφίες μαζί, στη συνέχεια έβαλε την κάμερα σε έναν βράχο και έτρεξε στο πλάνο. Ήξερε ότι η τέλεια ευτυχία θα ερχόταν μόνο λίγο-λίγο, ίσως όχι περισσότερο από πέντε λεπτά τη φορά. Είτε η «αποφασιστική στιγμή» του Bresson ή η «ιδιαίτερη στιγμή» του Wang Yao, και οι δύο θεωρίες φωτογραφίας τονίζουν τη σημασία της στιγμής παγώματος του καρέ. Ο χώρος που δημιούργησε η Cun FF στοχεύει να βοηθήσει τους φωτογράφους να απαθανατίσουν τις όμορφες στιγμές των καλεσμένων.

Διαφορετικά από τον κοινό χώρο φωτογραφίας, το Cun FF έχει ενσωματώσει οκτώ διαφορετικές λειτουργίες όπως γκαλερί τέχνης, νυφικό, ανδρικό στυλ, εμπορικό στούντιο, γκαρνταρόμπα, εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων, τετραδιάστατο χώρο υποδοχής, χώρο γραφείου στα 3000 τετραγωνικά. μετρικό έργο, όπου έχει επιτευχθεί μια τέλεια ισορροπία στην εξερεύνηση της καλλιτεχνικής αίσθησης και λειτουργικότητας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτόν τον χώρο των 3000 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει μια αποκλειστική ανδρική αίθουσα styling με λειτουργίες σαμπουάν και κούρεμα, επιτρέποντας στους επαγγελματίες κουρείς να δημιουργήσουν το τέλειο στυλ για τους άνδρες.

Όλα τα ωραία λειτουργικά σχέδια όχι μόνο διευκολύνουν τους φωτογράφους να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές των επισκεπτών, αλλά και διευρύνουν το εύρος εξυπηρέτησης του χώρου, έτσι ώστε να ενισχυθεί η προώθηση του MUSHI στην αγορά. Ακόμα κι αν οι επισκέπτες δεν είναι ακριβείς πελάτες, μπορεί να αναγνωρίσουν τη μάρκα MUSHI από μια έκθεση τέχνης ή ένα φλιτζάνι απογευματινό τσάι, που μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μετατροπή ροής που φέρνει ο σχεδιασμός στον χώρο.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η μάρκα MUSHI εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κοινό. και το 2021, το αναβαθμισμένο MUSHI απέκτησε μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία στο Yunnan της Κίνας. Ο περίπλοκος και εξαιρετικά αναγνωρίσιμος σχεδιασμός του χώρου έχει φέρει δυνατότητες και δυνατότητες ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας έτσι μια κατάσταση win-win για όλα τα μέρη. Πηγή από τον Cun FF Yang Xuewan.

  • Τοποθεσία: Kunming, επαρχία Yunnan, Κίνα
  • Αρχιτέκτονας: Cun
  • Επικεφαλής Σχεδιαστής: Yang Xuewan
  • Ομάδα Κατασκευής: Διακόσμηση χώρου Chongsu
  • Περιοχή: 3000 m2
  • Χρόνος ολοκλήρωσης: Σεπτέμβριος 2021
  • Φωτογραφίες: ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΠαραχώρηση του ZZ Media

παρόμοιες αναρτήσεις