5 Ο καλύτερος μύλος καφέ για εσάς το 2022

0

Τίποτα δεν θα βελτιώσει τον πρωινό καφέ σας, όπως η αλλαγή σε ολόκληρους κόκκους που αλέθετε ακριβώς πριν τον παρασκευάσετε. Ένα πράγμα που πολλοί λάτρεις του καφέ δεν συνειδητοποιούν είναι ότι μια ποιοτική παρασκευή δεν περιορίζεται στους κόκκους. Παρόλο που τα φασόλια σας μπορεί σίγουρα να είναι η διαφορά μεταξύ μιας γουλιάς που αξίζει να πέσει και κάτι που θα προτιμούσατε να φτύσετε, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε για να προετοιμάσετε αυτό το φλιτζάνι joe μπορεί επίσης να επηρεάσει το πώς βγαίνει, ειδικά όταν πρόκειται για το μύλο.

Η συντριπτική πλειονότητα των ειδικών στον καφέ συμφωνεί ότι το πιο σημαντικό εργαλείο για την παρασκευή νόστιμου καφέ είναι ένας καλός μύλος με γρέζια. Ο μύλος καφέ είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται για τη διάσπαση των κόκκων καφέ κατά την προετοιμασία για παρασκευή.

Νέος

Ηλεκτρικός μύλος καφέ Μύλος λεπίδας από ανοξείδωτο χάλυβα για καφέ Espresso Latte...
Ηλεκτρικός μύλος καφέ Μύλος λεπίδας από ανοξείδωτο χάλυβα για καφέ Espresso Latte…

  • ☕Εύκολο στη χρήση. Απλά πατώντας απλά το καπάκι με διαφορετικά δευτερόλεπτα για να…
  • ☕Διατηρήστε το κορυφαίο άρωμα των κόκκων του καφέ σας. Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 301…
  • ☕ Συμπαγές και κομψό. Με έξυπνο σχεδιασμό, αυτός ο μύλος καφέ καταλαμβάνει ελάχιστο πάγκο…
  • ☕ Αρκετή χωρητικότητα & 100% Ασφάλεια. Αυτός ο μύλος έχει τη δυνατότητα να αλέσει κόκκους καφέ έως…
Νέος

Φορητός ασύρματος ηλεκτρικός μύλος καφέ OUTIN με 5 ρυθμίσεις λείανσης &...
Φορητός ασύρματος ηλεκτρικός μύλος καφέ OUTIN με 5 ρυθμίσεις λείανσης &…

  • Αυτόματο & Φορητό: Ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου 2 x 800 mAh, αυτός ο καφές…
  • 5 Ρυθμίσεις άλεσης: Ο μύλος καφέ διαθέτει 1-5 ρυθμίσεις άλεσης από εξαιρετικά λεπτό έως…
  • Πιο ακριβής από τον μύλο λεπίδων: Τα κωνικά γρέζια κάνουν την τραχύτητα του μύλου σας…
  • Πιο βολικό από το χειροκίνητο μύλο: Εύκολο στη χρήση, λειτουργία με ένα κλειδί. Απολαμβάνω…

Ειδική καφετιέρα Ninja CM407

Φέρτε το καφενείο στο σπίτι με την καφετιέρα Ninja Specialty. Συνδυάστε εξαιρετικά πλούσια συμπυκνώματα καφέ με ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για να δημιουργήσετε νόστιμα ροφήματα σε στιλ καφενείου ή απολαύστε γευστικό παγωμένο καφέ που δεν έχει καθόλου γεύσεις. Φτιάξτε οτιδήποτε, από ένα μόνο φλιτζάνι έως μια μισή καράφα ή μια γεμάτη καράφα χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας αλεύρι – δεν απαιτούνται λοβοί.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό κάνει τον καφέ μου καλύτερη γεύση, αλλά μου αρέσει αυτό το μηχάνημα για τα χαρακτηριστικά του. Ο σύζυγός μου πηγαίνει στη δουλειά αρκετές ώρες πριν από εμένα, οπότε η λειτουργία παραμονής ζεστή είναι εξαιρετική! Το γεγονός ότι μπορείτε να πιείτε ζεστό καφέ για τέσσερις ώρες ήταν αρκετός λόγος για να αγοράσω αυτήν την καφετιέρα. Ο σχεδιασμός και οι ρυθμίσεις του κυπέλλου ήταν ένα μπόνους! Ταιριάζει τέλεια στο καφέ μας. Το έχω απολύτως!

De'Longhi All-in-One Συνδυαστική Καφετιέρα & Μηχανή Εσπρέσο

Η ζωή μου άλλαξε για πάντα! Αυτό το μηχάνημα είναι βόμβα και κάνει την κουζίνα μου να σκάει. Μόλις ξυπνήσετε με ένα τετράγωνο σφηνάκι εκλεκτού εσπρέσο, θα σας ανήκει η ημέρα εγγυημένα. Τις τελευταίες 2 ημέρες από τότε που έφτασε, πήρα μια προαγωγή στη δουλειά, το χαρτοφυλάκιό μου έχει αυξηθεί κατά 20% και οι γυναίκες με βρίσκουν απολύτως. Σύμπτωση? Νομίζω πως όχι.

Μηχανή Espresso De'Longhi La Specialista με Μύλο Αισθητήρα

Αυτή η κομψά σχεδιασμένη μηχανή εσπρέσο με επαγγελματική έμπνευση, δημιουργήθηκε για τον παθιασμένο espresso και τον καφέ, σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τον espresso με ακρίβεια όπως σας αρέσει.
Τέλος, μια μηχανή εσπρέσο που βγάζει τις εικασίες. Η γεύση είναι δυνατή και παρασκευάζεται σωστά. Ακόμη και για μένα, χωρίς εμπειρία να δουλεύω σε μηχανή εσπρέσο, ήταν αρκετά εύκολο να το καταλάβω. Ο χρόνος προετοιμασίας, παρασκευής και καθαρισμού χρειάστηκε συνολικά 6 λεπτά από ολόκληρα φασόλια στο μύλο μέχρι το τελικό άλεσμα στα σκουπίδια.

DeLonghi EC155 15 Bar Espresso and Cappuccino Machine, Μαύρο

Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα που να μου αρέσει σε αυτό το μηχάνημα. Όπως κάποιοι είπαν ότι πρέπει να έχετε έναν καλό μύλο καφέ ή καφέ εσπρέσο με την τέλεια συνοχή. Προσωπικά είμαι ερωτευμένος με αυτό το μηχάνημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι πληρώνουν πολλές εκατοντάδες και πάνω από χίλιες για μια μηχανή εσπρέσο. Το πράγμα εξοικονομεί χώρο, φαίνεται αρκετά καλό στο πάγκο και έχει καλό επίπεδο γροθιάς.

Κάθε 30 μέρες περίπου, ξεβιδώστε το πάνω μέρος (κεφάλι) και καθαρίστε αυτό το μικρό φίλτρο που μοιάζει με αποχέτευση και καθαρίστε τα υπολείμματα σκόνης μέσα και γύρω από το σημείο που κλειδώνει η λαβή, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ:

Υπάρχουν δύο κομμάτια σκληρού πλαστικού αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε η λαβή να κλειδώνει κάθε φορά που φτιάχνετε καφέ. ΜΗΝ τα επιλέγετε νομίζοντας ότι θα τα καθαρίσετε από κάτω!

Sage The Barista Pro Manual Espresso Maker, Μαύρη Τρούφα

Πρέπει να ομολογήσω, αυτό το μηχάνημα είναι υπέροχο. Αυτή η καφετιέρα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλειάς για εσάς. Θα σας επιτρέψει να ρίξετε μια σακούλα με φρεσκοψημένα φασόλια στον μύλο και να τα διανείμετε σε ένα φλιτζάνι μέσα σε λίγα λεπτά. Απαιτείται κάποια χειροκίνητη προσοχή στη λεπτομέρεια για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να κάνει απαίσιο καφέ. Αυτό μπορεί επίσης να φτιάξει έναν υπέροχο καφέ. Δεν είμαι εδώ για να σας πω την ακριβή απάντηση, γιατί είναι κάτι που θα μάθετε χρησιμοποιώντας το. Είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι απολύτως δυνατό να μάθετε πώς να φτιάχνετε υπέροχο καφέ μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες από τη χρήση του και τι ανακάλυψα προσωπικά. Το Sage Barista Pro προσφέρει σπεσιαλιτέ καφέ τρίτου κύματος στο σπίτι χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα 4 πλήκτρων και αποτελεί μέρος της σειράς Barista που προσφέρει όλες σε ένα μηχανές εσπρέσο με ενσωματωμένο μύλο για να μεταβείτε από κόκκους σε εσπρέσο σε λιγότερο από ένα λεπτό.

1. Αγοράστε φρέσκα φασόλια – όχι πράγματα στα ράφια του σούπερ μάρκετ, ούτε καν M&S. Δεν είναι αρκετά φρέσκο ​​και η γεύση του καφέ σας θα είναι επίπεδη. Waitrose κάνει μερικούς τύπους που έχουν την ημερομηνία ψησίματος τυπωμένη στην τσάντα, αν είναι μέσα σε ένα μήνα, αυτό θα γίνει.
2. Το περιλαμβανόμενο εργαλείο ισοπέδωσης δεν είναι τόσο ακριβές – πάντα βρίσκω ότι λίγο πάνω από αυτό το σημάδι είναι πραγματικά καλύτερο
3. Η ποσότητα της πίεσης με την οποία πιέζετε έχει τεράστιο αντίκτυπο στον επιλογέα πίεσης – πρέπει να πιέσετε αρκετά δυνατά και να διασφαλίσετε ότι το επίπεδο του καφέ παραμένει αρκετά ψηλό, ναι, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο και να πιέσετε ξανά.
4. Η καλύτερη λήψη προέρχεται από το διπλό φίλτρο με μονό δέρμα – το μεγαλύτερο με τις περισσότερες τρύπες. Μάθετε σε αυτό καθώς οι single skin απατούν λίγο. Έχουν μια ενιαία τρύπα η οποία διατηρεί τεχνητά μια καθορισμένη πίεση, ώστε να μην μπορείτε πραγματικά να μπλέξετε. Το κόλπο είναι να μάθεις από την αρχή. Το single είναι πολύ τρελό και είναι εύκολο να γίνει λάθος.
5. Το άφρισμα του γάλακτος εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολο για μένα, νομίζω ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ραβδί βαθιά μέσα στο γάλα για να ξεκινήσετε και μετά να το κάνετε αφρό όταν είναι ζεστό. Το latte art δεν είναι τόσο εύκολο όσο το κάνει να φαίνεται ο αδιάφορος barista του Σαββατοκύριακου.

Από τότε που το χρησιμοποιώ, δεν αγοράζω πια καφέ από καταστήματα. Προτιμώ το δικό μου. Μπορείτε να φτιάξετε ό,τι ποτό θέλετε από αυτό, καπουτσίνο μονό ή διπλό σφηνάκι, latte, frapawhatever. Να είστε όσο επιτηδευμένοι θέλετε στην άνεση του σπιτιού σας. Διαθέτει επίσης δοσομετρητή ζεστού νερού για όσους πίνουν πράσινο τσάι.

Το καθάρισμα είναι λίγο φαβορί. Ο δίσκος βγαίνει σε τρία κομμάτια με σκόνη καφέ και νερό, αλλά αυτό είναι το τίμημα της καλής τέχνης υποθέτω. Διατηρήστε το καθαρό και θα συνεχίσει να φτιάχνει ωραία ποτά. Επίσης, τρέχετε το κεφάλι της ομάδας χωρίς τίποτα μέσα από καιρό σε καιρό για να το καθαρίσετε. Η αλλαγή του φίλτρου είναι απολύτως απαραίτητη εάν ζείτε σε περιοχή με σκληρό νερό. Βάλτε το στο ημερολόγιο του τηλεφώνου σας ή κάτι τέτοιο.

παρόμοιες αναρτήσεις