Πρωτότυποι τρόποι για να δώσετε στυλ σε ένα δωμάτιο με αυτό

35
Πρωτότυποι τρόποι για να δώσετε στυλ σε ένα δωμάτιο με αυτό

Ξέρετε τρόπους για να μπείτε έξω στο σπίτι σας; Πάντα ψάχνεις τρόπους να βρεις το δικό σου καταπράσινο καταφύγιο μέσα στη τσιμεντένια ζούγκλα. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν τη φύση γύρω τους 24/7. Εάν είστε ένας από αυτούς, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να τα φέρετε στο σπίτι σας. Οι εσωτερικοί χώροι με θέμα τη φύση αποτελούν οργή στη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση. Δίνουν μια ηρεμιστική και καταπραϋντική αύρα στο σπίτι σας. Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί και να βλέπετε τον εαυτό σας στην αγκαλιά της φύσης – σε ένα δάσος. Το συναίσθημα πρέπει να είναι απολύτως εκπληκτικό! Θέλετε να δημιουργήσετε την ίδια εμφάνιση αλλά δεν έχετε έμπνευση; Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε.

Πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε δασικές ταπετσαρίες στο δωμάτιο;

Η ενσωμάτωση ενός θέματος του δάσους δεν σημαίνει ότι καλλιεργούνται φυτά σε κάθε μέρος του σπιτιού. Μπορείτε να το κάνετε απλά τοποθετώντας ταπετσαρίες που παρέχουν μια αίσθηση δάσους. Φαίνονται διακριτικά αλλά ζωντανά. Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτά τα δάση πρέπει να είναι μόνο σε αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματικότητα! Η νέα τάση χρησιμοποιεί εκτεταμένα χρώματα. Φοβάστε τι όψη μπορεί να δώσει; Δείτε τον εκτενή κατάλογο των ταπετσαρία δάσους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Ποτέ ταπετσαρία. Θα πάρετε πολλά σχέδια από αυτά. Θα σας αφήσει μαγευτικούς να περιηγηθείτε στις ποικιλίες ταπετσαριών σε ένα θέμα δάσους. Μπορείτε να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και θα σας το παραδώσουν σε ελάχιστο χρόνο. Σας ωθεί να βάζετε ταπετσαρίες του δάσους; Αν ναι, ας συγκεντρώσουμε λίγη έμπνευση.

Vintage ταπετσαρίες τροπικού δάσους

Ο χαλκός είναι και πάλι στην τάση! Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό στους εσωτερικούς σας χώρους μπορείτε να βελτιώσετε τον τοίχο σας. Δεν σημαίνει ότι το δωμάτιό σας φαίνεται μεταλλικό. Η vintage ταπετσαρία σε γκρι χρώμα με μπρονζέ περιγράμματα μπορεί να είναι εκπληκτική όταν την βλέπει κανείς από απόσταση. Η συμπλήρωσή του με έπιπλα από βουρτσισμένο χαλκό μπορεί να προσφέρει μια τέλεια αντίστιξη στο σχέδιο ταπετσαρίας του δάσους. Τι θα έλεγες να έχεις έναν πλούσιο βελούδινο καναπέ; Μπράβο στην επιλογή! Αυτός ο τύπος δωματίου θα τονώσει τη διάθεσή σας τόσο μέρα όσο και νύχτα.

Ταπετσαρίες με ψηλό δέντρο

Οι τοίχοι σας είναι πολύ μακρύι; Αν ναι, τότε έχουμε ένα τέλειο σχέδιο για εσάς! Το ύψος του δωματίου μπορεί να τονιστεί τοποθετώντας τεράστιες και ψηλές ταπετσαρίες δέντρων. Θα δώσει μια ρουστίκ αίσθηση με κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων που έρχονται! Η εγκατάσταση αυτών θα δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση του άφθονου χώρου που είναι φιλόξενος. Η επιλογή αποχρώσεων του καφέ, του κρεμ και του πράσινου σε ταπετσαρίες του δάσους με ξύλινα έπιπλα θα το κάνει να φαίνεται ελκυστικό. Τι μπορείτε να κάνετε στο ταβάνι; Μπορείτε να επεκτείνετε ολόκληρη αυτή την ταπετσαρία έτσι ώστε ενώ είστε ξαπλωμένοι ή καθισμένοι στον καναπέ, να αισθάνεστε σαν να ξεκουράζεστε κάτω από το δέντρο.

Ταπετσαρία δάσους βροχής

Έχετε έναν μικρό χώρο που θέλετε να φαίνεται μεγάλος; Απαιτεί αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο ταπετσαρίας. Η αφηρημένη εμφάνιση των ταπετσαριών σταγόνας βροχής είναι η τέλεια επιλογή για εισόδους και διαδρόμους και προσθέτει βάθος στους εσωτερικούς χώρους. Ο συνδυασμός με ξύλινα έπιπλα θα αλλάξει το παιχνίδι!

Αφηρημένη δασική ταπετσαρία

Είναι τα έπιπλά σας με γαλλικό θέμα και βαμμένα λευκά με μια πινελιά αγωνίας; Τότε αυτός ο τύπος ταπετσαρίας είναι σίγουρα για εσάς. Προσθέστε λίγο χρώμα βουρτσισμένο καλλιτεχνικά για να δώσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το πολύ λευκό είναι ήπιο. Η ενσωμάτωση ομιχλώδους και χιονισμένης ταπετσαρίας δασών θα προσθέσει ένα εφέ πρωινής δροσιάς. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Μπορείτε να το φανταστείτε ήδη;

Οι ταπετσαρίες του δάσους μπορούν να γίνουν λάτρεις της παράστασης αν τις χρησιμοποιήσετε με κατάλληλο σχέδιο. Οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι έχουν πάει πολύ για να φέρουν την αίσθηση της φύσης μέσα στο σπίτι. Λοιπόν, είσαι έτοιμη να πετύχεις το look; Δοκιμάστε τις ταπετσαρίες του δάσους για να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο της φύσης στον κόσμο των τούβλων και κονιάματος.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply